Gå til hoved-indhold

Skal du med færgen fra Frederikshavn, og mangler du et sted at parkere din bil?

Hotel Jutlandia, ligger ved færgehavnen i Frederikshavn, og tilbyder parkering i hotellets garage. Herfra er du blot få minutters gang fra færgen til Göteborg, Oslo eller Læsø.

Garagen bliver aflåst hver nat, så din bil holder i trygge omgivelser imens du er væk.

Parkering for hotellets gæster

Hotellets gode parkeringsforhold er endnu en fordel. Som hotelgæst kan du med fordel købe en tilladelse i receptionen for dkk. 100,- i døgnet. Man kan vælge at parkere enten i hotellets gård, eller i vores parkeringskælder. Parkeringskælderen er aflåst om natten.

Parkering for ikke boende gæster

Ikke boende gæster er også velkommen til at parkere hos os. Reservation er ikke mulig. Man skal blot henvende sig i vores reception der har åben 24/7. Vi tilbyder også langtidsparkering. Kontakt os venligst for priser.

Opladning af elbiler

Opladning og parkering af elbiler er også en service, vi tilbyder mod betaling. Download appen Pair Recharge​​​​​​​ for aktivering og betaling. 

Langtidsophold

Vi tilbyder også parkering på måneds basis. Bor du i nabolaget eller er jobbet lige rundt hjørnet? Måneds leje fra dkk. 750,- pr. måned inkl. moms.

Bus og parkering for større køretøj

Lige ved hoveddøren findes ikke mindre end 3 pladser. Så har du brug for at parkere et større køretøj, er hotellet en oplagt base for parkering og overnatning. Ring venligst inden for at sikre dig plads.